Hjelp søkes!

SALGS- OG KUNDEKONSULENT / PARTNER

Skaper du gode kunderelasjoner? Brenner du for visuell kommunikasjon og digitalt marketsføring? Liker du å jobbe selvstendig og har lyst til å bistå med å øke Fresh Lemon studios synlighet på lokalt og nasjonalt markedet? Ja, da håper vi du søker!

:-)

Som kundekonsulent og partner vil sentrale arbeidsoppgaver bestå av presentere våre tjenester og løsninger for næringslivet i samsvar med kundebehov. Etablere og opprettholdelse av gode kunderelasjoner for å tilby skreddersydde og flotte designløsninger. Du styrer deg selv og er ansvarlig for egne resultater. Du er dedikert og setter din ære i å finne den beste løsning for våre kunder. Du trives med frihet under ansvar og er god til å planlegge egen arbeidshverdag, kundemøter og oppfølging.

Som kundekonsulent og partner du bryr deg sterkt om dine kunder og kundens behov. Det er ingen krav til dine faglige grafiske kompetanse men du må ha en solid forståelse og stor interesse for design bransjen, visuell kommunikasjon og digitalt marketsføring, og kunne samarbeide og kommunisere effektivt med designeren. Du må ha evner å skape fornøyde kunder og oppnå målrettede resultater. Det er en fordel om du har erfaring med prosjektledelse og jobbet noen år i kreativt byrå tidligere.


Du bør ha en utmerket evne til å kommunisere norsk både muntlig og skriftlig.

Har du lyst til å hjelpe oss å ta Fresh Lemon studio videre i nye høyder? Er du klar til å jobbe som et samarbeidspartner? Om dette hører interessant ut skriv gjerne "kort om deg" og send din CV til barbara@frashlemon.no.

Har du spørsmål om jobben er du velkommen til å ta kontakt med meg.

Jeg gleder meg til å høre fra deg! Barbara Wirhanowicz.

Om stillingen

STILLINGSTITTEL

Salgs- og Kundekonsulent / Partner

STED

Rogaland, hele Norge

LØNN

Provisjon / Etter avtale

KONTAKT

Barbara Wirhanowicz
Kreativ leder / Designer

+47 40 14 12 92
barbara@freshlemon.no

Søk på stillingen

Takk for at du sendte inn!

 

Om Fresh Lemon

Fresh Lemon er et fullservice kreativt byrå som skaper flotte, unike og lønnsome designløsninger som gir gode resultater. Vi tilbyr en rekke tjenester innen design, kommunikasjon, markedsføring og reklame. Målett vårt er å bygge engasjerende kommunikasjon som skaper merverdi til våre kunder. Vi jobber med design med lidenskap og klare idéer. Gjennom hele prosessen har vi deg som kunde i fokus, er i direkte kontakt med deg, sørger for at du blir godt ivaretatt og får god service – raskt.