Dette sier kundene våre

REFERANSER

Vi har brukt Barbara til å lage vår webside for MindOn og er veldig godt fornøyd med samarbeidet og jobben hun gjør for oss. Hun er svært kunnskaps og iderik. Vi leverte våre tanker og hun presenterte en nærmest ferdig webside, hvor vi samarbeidet godt for å få siste finishen.

Barbara er kreativ og presenterer ikke bare tanker, men lager også utsnitt for hvordan ting kan se ut. Dette gjør det lettere for oss å beslutte hva vi vil gjøre og samtidig kunne kommunisere lettere frem til et ferdig resultat. Hun viser stort engasjement for jobben og søker å forstå vår bransje, slik at vi fremstår ikke bare fint grafisk, men at også at vårt budskap kommer riktig frem i en helhet. Barbara er kvalitetsbevisst og er svært opptatt av at alt skal se bra ut og vi opplever hun er tydelig på dette i måten hun jobber på og løser oppgavene.

Vi er svært takknemlig for hjelpen.

TERJE FAUSKE, DAGLIG LEDER,

MIND ON

mo screen case5.jpg
 
sense personell show case.jpg

REFERANSER

Barbaras hovedoppgave har vært en selvstendig og rådgivende stilling innen visuell og digital kommunikasjon. Skape og profilere vår visuelle identitet gjennom design- og kommunikasjonskonsept. Så som firmaprofil (analogt, digitalt), utvikling av reklamemateriell / trykksaker som bla.a. visittkort, flyer, rollup, plakater, personalhåndbok, bildekor, krus, kulepenner. Komplett profilmanual med retningslinjer for visuell identitet. Utvikling av hjemmesider og sosiale medier profiler (FB, LI)

Vi er svært godt fornøyd med vårt samarbeid med Barbara og den jobben hun har utført for oss og våre kunder og er sikker på at dette har gitt oss merverdi. Barbara er lett å samarbeide med, forstår fort oppgaven, er kreativ og observant i forhold til oppgaveløsning. Hun er dyktig og engasjert i oppgavene og har et stort potensial.

Med bakgrunn i ovenforstående kan vi derfor absolutt anbefale Barbara til fremtidige arbeidsgivere, samarbeidspartnere og kunder.

JAN OLAV BERGE, DAGLIG LEDER,

SENSE PERSONELL AS

 

REFERANSER

Vi i Advokatfirmaet Bahus ønsket å fornye og forbedre våre hjemmesider, og etter anbefaling fra et annet advokatfirma kontaktet vi Barbara Wirhanowicz i Fresh Lemon Studio.

Hun var svært behjelpelig og imøtekommen fra første stund. Basert på de ønsker og tanker vi presenterte utarbeidet hun forslag til hvordan vår nye hjemmeside burde bygges opp og designes. Hun utarbeidet ny logo / layout som vi benytter på hjemmesiden og i sosiale medier, samt utarbeidet ulike varianter av brevmaler mv.

Hun har i hele prosessen vært åpen for innspill fra oss, og disse ble raskt og effektivt fulgt godt opp fra hennes side, og vi fikk hele tiden tilbakemeldinger på arbeidets fremgang. Vi opplever Barbara som svært dyktig, både når det gjelder det rent faglige, men også når det gjelder service og kundeoppfølging. Det endelige resultatet har vi blitt svært godt fornøyd med – noe vi også har fått tilbakemelding på fra våre klienter og kollegaer.

Vi vil fortsette samarbeidet med Barbara fremover, og gir henne våre aller beste anbefalinger.

ESPEN FISKÅ SAANUM,

ADVOKATFIRMAET BAHUS

 
 

REFERANSER

Vi tok kontakt med Barbara i Fresh Lemon Studio forut for oppstart av nytt advokatkontor for å få hjelp til å skape bedriftens grafiske uttrykk. Arbeid startet med et idemøte hvorpå vi fikk tilsendt ulike forslag til logo, farvepalett mv. Etter å ha valgt uttrykk og farver arbeidet vi sammen med designer for å komme frem til et sluttresultat.

Gjennom hele prosessen fikk vi raskt tilsendt oppdateringer og vi fikk anledning til å komme med kommentarer som vi deretter diskuterte sammen med designer. Vi fikk levert hjemmeside, visittkort, brevmal, signaturlinje på e-post mv. I ettertid har vi fått positive tilbakemeldinger på de produkter vi fikk utarbeidet av Fresh Lemon studio. Vi fikk et profesjonelt grafisk uttrykk for bedriften til en overkommelig pris.

Arbeidet som Fresh Lemon studios gjorde for oss var svært viktig for bedriften i forbindelse med nyetablering. Vi gir Fresh Lemon studios våre beste anbefalinger som selskap å benytte ved utforming av bedrifters grafiske designprofil.

KAI MARDON FISKÅ, ADVOKAT, ADVOKATFIRMAET FISKÅ

Noen av våre fornøyde kunder