Advokatfirmaet Fiskå

Et mindre advokatkontor med mer kompetanse

LOGO, GRAFISK PROFIL, NETTSIDER

Advokatfirmaet Fiskå holder til i trivelige lokaler i Verksgata 54 noen minutters gange fra Stavanger sentrum. Firmaet tilbyr juridisk rådgivning og tvisteløsning innenfor områdene sivil- og strafferett.

Da de trengte hjelp til grafisk profil forut for oppstart av nytt advokatkontor tok de kontakt med Fresh Lemon studio. Oppgaven var å designe visuell identitet og hjemmeside med fokus på elegant design og minimalisme, på en måte som gjør dem unike i sin kommunikasjon.

Om prosjekt

KUNDE

Advokatfirmaet Fiskå

BRANSJE

Juridiske tjenester

OPPGAVETYPE

Logo, visuell identitet, fargepalett, bildestil, visittkort, brevmal, hjemmeside

KONTAKT

Barbara Wirhanowicz
Designer / rådgiver

+47 40 14 12 92
barbara@freshlemon.no

Logokonsept og logovarianter

 

HVA SIER KUNDEN

Vi tok kontakt med Barbara i Fresh Lemon Studio forut for oppstart av nytt advokatkontor for å få hjelp til å skape bedriftens grafiske uttrykk. Arbeid startet med et idemøte hvorpå vi fikk tilsendt ulike forslag til logo, farvepalett mv. Etter å ha valgt uttrykk og farver arbeidet vi sammen med designer for å komme frem til et sluttresultat.

Gjennom hele prosessen fikk vi raskt tilsendt oppdateringer og vi fikk anledning til å komme med kommentarer som vi deretter diskuterte sammen med designer. Vi fikk levert hjemmeside, visittkort, brevmal, signaturlinje på e-post mv. I ettertid har vi fått positive tilbakemeldinger på de produkter vi fikk utarbeidet av Fresh Lemon studio. Vi fikk et profesjonelt grafisk uttrykk for bedriften til en overkommelig pris.

Arbeidet som Fresh Lemon studios gjorde for oss var svært viktig for bedriften i forbindelse med nyetablering. Vi gir Fresh Lemon studios våre beste anbefalinger som selskap å benytte ved utforming av bedrifters grafiske designprofil.

 

—  Kai Mardon Fiskå, Advokat